Baltic Cheese on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Leia veidi aega ja tutvu meie privaatsuspõhimõtetega. 

Isikuandmete kogumine

Baltic Cheese võib koguda ja kasutada järgmisi isikuandmeid: 

  • informatsioon e-poe kasutamise kohta (sh. IP aadress, geograafiline asukoht, brauseri tüüp ja versioon, operatsioonisüsteem, viiteallikas, külastuse pikkus, lehekülje vaatamised, veebisaidil navigeerimine, külastuse kellaaeg ja kuupäev ning muu statistika. Lisaks võime kasutada kolmandate osapoolte teenuseid nagu Google Analytics, et koguda, jälgida ja analüüsida informatsiooni teie ja meie vaheliste toimingute kohta või seoses meie e-poega, sealhulgas informatsiooni meilt ostetud toodete ja teenuste kohta;
  • informatsioon, mida te ise edastate e-poe kasutajaks registreerudes (sh. e-maili aadress, ees- ja perekonnanimi, arveldus- ja postiaadress);
  • informatsioon, mida edastate meile seoses teenuste tellimise ja e-maili teel saadetavate teadetega;
  • muu informatsioon, mida te Baltic Cheese’ile edastate.

Isikuandmete kasutamine

  • Baltic Cheese võib kasutada teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:
  • e-poe haldamiseks;
  • e-poe kohandamiseks teie vajadustega;
  • võimaldamaks teile juurdepääsu e-poe teenustele ja nende kasutamisele;
  • teie poolt ostetud toodete saatmiseks, jagades teie tarneaadressi logistikapartneritega;
  • teie poolt ostetud teenuste pakkumiseks;
  • teadete saatmiseks ja arvete maksmiseks ning maksete vastuvõtmiseks;
  • teie poolt soovitud teadete saatmiseks e-maili teel;
  • teie poolt edastatud päringute, tagasiside ja meie teenustega seotud kaebustega tegelemiseks;
  • saatmaks teile regulaarselt e-maile meie uute toodete, eripakkumiste või muu info kohta, mis meie arvates võiks teile huvi pakkuda, kasutades teie poolt antud e-maili aadressi;
  • samuti kasutamaks teie isikuandmeid teiega ühenduse võtmiseks, et küsida luba teie ostukogemuse kasutamiseks/jagamiseks meie turundus- või müügimaterjalides.

Turvalisus

Kõik Baltic Cheese e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie veebisaiti kasutama asudes või Meie veebisaiti kasutama asudes või püsikliendi avalduse täitmisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja Sinule kättesaadavana meie kodulehel.

Kliendi isikuandmete vastutavaks töötlejaks on Rassvet OÜ. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta ühendust aadressil rassvet.est@gmail.com

Sul on alati õigus pöörduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.saamiseks.